КВІ
П'ятниця
19
21:37

​На Житомирщині чоловік під час сварки тяжко травмував жінку

Коростенська поліція розслідує тяжке травмування жительки району

Уранці 28 вересня до реанімаційного відділення лікарні з травмами голови потрапила 51-річна жителька с. Ушомира. Поліцейські встановили, що поранення жінці завдав її чоловік. Його затримали, розпочато досудове розслідування.


Близько 7:30 до Коростенського райуправління поліції надійшло повідомлення від медиків про завдання тілесних ушкоджень 51-річній жительці Ушомирської громади. У неї діагностували численні травми голови з ушкодженням черепа та провели оперативне втручання. Нині жінка знаходиться в реанімаційному відділенні лікарні.


На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з’ясували, що жінка проживає разом зі своїм 53-річним чоловіком. Попередньо, цього ранку між подружжям виник конфлікт, у ході якого чоловік завдав жінці поранення.


Поліцейські затримали його у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. З місця події вилучили знаряддя злочину.


Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Законодавством таке кримінальне діяння карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Сторінки:
Нагору