КВІ
Середа
24
13:04

​На Житомирщині чоловік після спільного застілля пограбував… свою кохану

Житель району зняв зі своєї гості золоті прикраси, сподіваючись, що вона нічого не згадає після спільного застілля. Втім, жінка таки звернулася до поліції та вказала на грабіжника. Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках досудового розслідування.

Повідомлення про пограбування надійшло до Брусилівського відділення поліції 4 січня. Заявниця, 47-річна жителька району, розповіла, що підозрює у викраденні ланцюжка з хрестиком та золотої каблучки свого залицяльника, жителя сусіднього села.

Як з’ясувалось, жінка гостювала у 33-річного чоловіка 2 січня. Після щедрого застілля із вживанням спиртного вона відчула, як хтось знімає з неї прикраси. Повернувшись додому та прийшовши до тями, жінка звернулася до поліції.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. У ході встановлення обставин злочину працівники кримінальної поліції перевірили покази заявниці щодо причетності її знайомого. Підозри виявились небезпідставними.

Чоловік у скоєному зізнався. Викрадене поліцейські вилучили.

Законодавством відкрите викрадення чужого майна карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 4 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору