КВІ
Субота
20
16:40

​На Житомирщині чоловік побив власну матір та вигнав її з квартири

9 лютого до Новоград-Волинського районного відділу поліції звернулась місцева жителька із подякою правоохоронцям. Ще декілька місяців тому вона скаржилась на свого сина, який вчиняв відносно неї протиправні дії. Нині завдяки роботі інспекторів чоловік став на шлях виправлення.

54-річна жінка неодноразово зверталась до поліцейських із повідомленнями про домашнє насильство. Син заявниці постійно ображав її, бив, ніде не працював та вживав спиртне.


Востаннє жителька райцентру звернулась до правоохоронців, повідомивши, що син стусанами виштовхав її за двері та не впускає до квартири. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські застали заявницю на вулиці у сльозах.


Відтак того ж дня правоохоронці склали адміністративні матеріали відносно 32-річного кривдника, винесли терміновий заборонний припис із забороною контактувати у будь-який спосіб із матір’ю та взяли його на профілактичний облік. Відтоді поліцейські постійно перевіряли чоловіка за місцем проживання та проводили з ним превентивну роботу.


Учора, 9 лютого, жінка знову зателефонувала на лінію «102», проте цього разу зі словами подяки поліцейським сектору протидії домашньому насильству.


Вона розповіла, що син став на шлях виправлення та вже декілька місяців не вживає спиртного, влаштувався на роботу і більше не провокує її на конфліктні ситуації.

Вчора

Сторінки:
Нагору