КВІ
П'ятниця
26
01:37

​На Житомирщині директора товариства підозрюють у присвоєнні понад 200 тисяч гривень бюджетних коштів

Коростенська місцева прокуратура розслідує кримінальне провадження щодо директора приватного товариства, який, виконуючи ремонт приміщення Закусилівської загальноосвітньої школи Народицького району, видав завідомо неправдиві офіційні документи та заволодів бюджетними коштами у великих розмірах.

Про це Суспільному розповіла речниця Прокуратури у Житомирській області Тетяна Гоша. За її словами, 26 січня особі повідомили про підозру у вчиненні злочину за частиною 4 статті 191, частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України.


За інформацією слідства, кримінальне правопорушення керівник товариства скоїв у 2017 році під час виконання капітального ремонту приміщення Закусилівської загальноосвітньої школи Народицького району, на який виділили бюджетні кошти на загальну суму понад 1,4 мільйони гривень.


Директор товариства, з метою заволодіння чужим майном, свідомо видав завідомо неправдиві офіційні документи стосовно обсягу виконаних ремонтних робіт.


Унаслідок протиправних дій підряднику з бюджету сплатили зайві кошти на суму 227,5 тисяч гривень за роботи, які фактично не виконувалися.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить відділ поліції № 1 Коростенського райуправління поліції.


Коростенська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Вчора

Сторінки:
Нагору