КВІ
Четвер
25
02:42

​На Житомирщині до ЗНО з біології одного учасника не допустили, ще одного – відсторонили

13 липня у Житомирській області до зовнішнього незалежного оцінювання з біології через підвищену температуру не допустили одного абітурієнта, ще одного –відсторонили через порушення процедури – наявність телефону під час тестування.

Про це Суспільному розповів заступник директора обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Микола Сюравчик. За його словами, на тестування з біології зареєструвалися 4386 осіб, 1608 з яких не з'явилися, участь в оцінюванні взяли 2778 осіб:


"Явка на ЗНО з біології склала 63,3%, тобто вона менша, ніж на тестуванні з історії".


У Новограді-Волинському одного учасника тестування не допустили через підвищену температуру тіла. Ще одного абітурієнта у Житомирі відсторонили від ЗНО через порушення процедури – при собі під час тестування в нього був телефон.


"Щодо учасника ЗНО із підвищеною температурою, то порядок подальших дій є відпрацьованим, – каже Микола Сюравчик. – Цей факт фіксують у спеціальній відомості, де вказано, що в нього підвищена температура, і він автоматично має можливість потрапити на додаткову сесію ЗНО. А щодо учасника, який порушив процедуру, то він не має права на додаткову сесію. Це означає, що він не склав ЗНО".


За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, явка на ЗНО з біології в Україні склала 65,38 %, тобто 74 460 осіб.

Вчора

Сторінки:
Нагору