КВІ
Середа
24
15:53

​На Житомирщині два підприємства можуть у квітні залишитись без тепла, якщо не сплатять борг за газ

Виробники теплової енергії ставлять під загрозу опалювальний сезон у 15 регіонах, зокрема, у Житомирській області два підприємства можуть у квітні 2021 року залишитись без опалення через невиконання умов розрахунків з НАК Нафтогаз. Про це йдеться у повідомленні від 26 березня, оприлюдненому на сайті Нафтогазу.

"Борги виробників теплової енергії ставлять під загрозу стале проходження опалювального сезону в окремих населених пунктах 15 регіонів. Станом на 25 березня 2021року, 56 підприємств теплоенергетики не виконують жодної з вимог для отримання газу в межах спецобов'язків, передбачених Положенням, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2018 № 86. Для надання газу у квітні ці компанії мають сплатити понад 820 мільйонів гривень. Нафтогаз завчасно публікує перелік критичних боржників, аби мешканці кожної області могли перевірити, чи входить до нього місцеве підприємство ТКЕ", – йдеться у повідомленні.


В оприлюдненому переліку підприємств теплоенергетики, щодо яких існують ризики зриву у квітні 2021 року опалювального сезону внаслідок невиконання умов розрахунків, є два підприємства з Житомирської області:


ОСББ "Рідний дім" у Малині, яке до квітня має сплатити 127 тисяч 335 гривень (загальна сума боргу – 148,2 тисячі гривень); Новогуйвинське ВЖРЕКП, яке до квітня має сплатити 541 тисячу 283 гривні (загальна сума боргу – 7 мільйонів 820 тисяч гривень).

Вчора

Сторінки:
Нагору