КВІ
Вівторок
16
19:10

​На Житомирщині двоє 17-річних парубків обікрали крамницю

Уночі 21 січня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку товарів з магазину у с. Дівочках, Черняхівського району. Поліцейські встановили та розшукали причетних до кримінального правопорушення. Нині триває досудове розслідування.

Уночі 21 січня до поліції надійшло повідомлення від 54-річної жительки району про крадіжку з належного їй торгівельного закладу, розташованого у с. Дівочках на Черняхівщині. На місці події правоохоронці з’ясували, що невідомі вночі пошкодили вікно у складському приміщенні крамниці та потрапили всередину. З торгівельного закладу зникли кілька ящиків з алкоголем та енергетиками, а також харчові продукти.


Поліцейські задокументували всі обставини та вилучили з місця події слідову інформацію та низку інших доказів, у тому числі й речі та кілька пляшок з викраденими напоями, ймовірно загублені правопорушниками.


- У ході першочергових заходів оперативники опрацювали отриману інформацію та перевірили осіб, що раніше вже вчиняли правопорушення, - повідомив керівник карного розшуку відділу поліцейської діяльності смт Черняхова Володимир Колядич. – У результаті вже за кілька годин встановили причетність до крадіжки двох 17-річних місцевих жителів. У одного з них вилучили частину викраденого.


Відомо, що парубки вже були раніше засуджені майнові злочини. Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України, триває встановлення всіх обставин події.


Законодавством за такі протиправні дії передбачено позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору