КВІ
Субота
20
07:05

​На Житомирщині намагалися пограбувати офіс

У Коростені поліція затримала парубка під час спроби крадіжки з приватного офісу. Пізно увечері 13 березня працівники поліції та приватної охорони, перевіряючи обставини пошкодження пластикових дверей в офісі, застали усередині приміщення невідомого чоловіка. Нині його обґрунтовано підозрюють у спробі крадіжки оргтехніки.

Близько 23.30 до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від приватного підприємниця про те, що працівники охоронної фірми, перевіряючи сигнал спрацювання сигналізації в її офісі, виявили пошкоджені двері.


На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої оглянули будівлю зовні і зафіксували пошкодження від віджиму вхідних пластикових дверей. У ході подальшого огляду у самому приміщенні правоохоронці застали незнайомця. Своє перебування у пізню пору в офісі чоловік пояснив тим, що скористався відкритими дверима, і, мовляв, просто зайшов зігрітись.


– Обстановка приміщення вказувала на те, що чоловік мав наміри викрасти з офісу комп’ютерну техніку: він устиг від’єднати системні блоки та монітори й готувався усе це винести. Також на місці події ми вилучили слідову інформацію та металевий лом, яким, ймовірно, й було пошкоджено вхідні двері, - розповів начальник Коростенського відділу поліції Михайло Старовойт.


Для подальшого з’ясування усіх обставин затриманого, як виявилося, 32-річного жителя райцентру було доставлено до відділу поліції.


Подію кваліфіковано за ст.15 (Замах на злочин), ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору