БЕР
П'ятниця
29
11:15

​На Житомирщині обікрали бухгалтерію аграрного товариства

Андрушівські поліцейські викрили житомирянина у крадіжках

Поліцейські встановили та розшукали 28-річного жителя обласного центру, обгрунтовано підозрюваного у вчиненні кількох крадіжок на території району. У нього вилучили частину чужих речей. Тривають розслідування. На початку квітня до Андрушівського відділення поліції надійшло відразу кілька повідомлень про крадіжки.


Так, 25-річна жителька району розповіла, що крадій проник до приміщення бухгалтерії аграрного товариства та викрав мобільний телефон і гроші. Поліцейські з’ясували, що невідомий пробрався усередину, зламавши навісний замок захисних грат та віджавши пластикове вікно. Сума збитку встановлюється.


Наступного дня до поліції з заявою звернулась керівник поштового відділення райцентру. Жінка повідомила про те, що уночі хтось викрав з установи продукти харчування. На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи, які зафіксували обставини проникнення.


Цього ж дня до відділення поліції звернулася і фармацевт місцевої аптеки та розповіла про крадіжку грошей з каси.


Поліцейські провели низку заходів, у тому числі опитали місцевих жителів. У результаті з’ясували, що до вчинення правопорушень ймовірно причетний 28-річний житель м. Житомира. Молодик раніше уже вчиняв майнові правопорушення та наприкінці березня звільнився з місць позбавлення волі. У скоєнні крадіжок він зізнався, частину викраденого, у нього вилучили.


Нині триває досудове розслідування кримінальних проваджень, кваліфікованих за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством за таке правопорушення передбачено від 3 до 6 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору