КВІ
Вівторок
23
23:21

​На Житомирщині організованій злочинній групі повідомлено про підозру в організації незаконного грального бізнесу

У вівторок, 27 жовтня, за погодженням із Житомирською обласною прокуратурою, слідчим поліції повідомлено про підозру трьом учасникам організованої злочинної групи у незаконній діяльності з організації та проведення азартних ігор на території Житомирської області.

Зокрема, організатору злочинного угрупування та двом його спільникам інкримінують кримінальне правопорушення за ч. 1 ст. 203-2 КК України. За даними слідства, 32-річний житель міста Коростеня, з метою отримання незаконного прибутку, залучивши до забороненого бізнесу ще двох знайомих та створивши організовану злочинну групу, налагодив мережу гральних закладів на території області.

Зокрема, обладнавши гральні заклади у нежитлових приміщеннях у місті Коростені, смт Лугини, смт Білокоровичі Олевського району, надавали місцевим жителям послуги з доступу до азартних ігор за допомогою комп’ютерної техніки через мережу Інтернет, використовуючи спеціальне програмне забезпечення онлайн-казино.

У ході проведення санкціонованих обшуків у гральних закладах виявлено та вилучено майже 20 одиниць комп’ютерної техніки, грошові кошти на суму понад 20 тис грн, чорнову бухгалтерію.

З метою забезпечення подальшої конфіскації, на вилучені грошові кошти та комп’ютерну техніку накладено арешт. Викрито протиправну діяльність прокуратурою області спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України та слідчими поліції.

Досудове розслідування, яке проводить Головне управління Нацполіції, триває. Процесуальне керівництво здійснює Житомирська обласна прокуратура.

Вчора

Сторінки:
Нагору