КВІ
Четвер
25
17:39

​На Житомирщині палали три будівлі, в які влучила блискавка

На Житомирщині 27 липня рятувальники гасили пожежі у трьох будівлях, які загорілися через влучання блискавки. Горів будинок, сарай та сінник з 10 тоннами сіна. Про це йдеться на сайті обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Увечері 27 липня рятувальників викликали у село Тетерівка Житомирського району – там горіла покрівля та горищне приміщення будинку. Щоб приступити до гасіння, рятувальникам довелося знеструмлювати будівлю. Пожежу гасили два відділення вогнеборців, які ліквідували пожежу о 19:17. Сам будинок лишився неушкодженим – згоріла покрівля та горищне приміщення на площі 30 квадратних метрів. За попередньою інформацією, займання сталося через розряд блискавки.


Ще одна блискавка 27 липня влучила у дерев’яний сарай площею 50 квадратних метрів у селі Дідковичі Коростенського району. Будівля повністю вигоріла. За аналогічних обставин у селі Чорнова Хорошівського району після грозового розряду у приватному обійсті спалахнув дерев’яний сінник та 10 тонн сіна, що зберігалося у ньому. Рятувальники з'ясовують усі обставини подій.

Сторінки:
Нагору