БЕР
П'ятниця
29
14:02

​На Житомирщині під час бійки жінка ножем поранила власного чоловіка

На Бердичівщині поліцейські з’ясовують обставини травмування подружжя унаслідок міжусобиці

У ході сімейної сварки 43-річна жителька Райгородецької громади поранила свого чоловіка. Наразі в лікарні перебувають обоє: у жінки також діагностовано тілесні ушкодження. Правоохоронці розбираються у ситуації в рамках відритого кримінального провадження.


Близько 15 години до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення про поранення 48-річного жителя с. Райгородка за місцем його проживання.


Поліцейські слідчо-оперативної групи встановили першочергові обставини. Як було з’ясовано, у будинку між потерпілим і його 43-річною дружиною виникла побутова суперечка. В її розпалі жінка вдарила чоловіка ножем у живіт. З таким пораненням каретою «швидкої» його доставили до лікарні.


Нині у медичному закладі перебуває і сама підозрювана. У жінки лікарі діагностували травми, вочевидь, отримані внаслідок події.


Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Наразі триває з’ясування всіх обставин. Про подружжя відомо, що обоє ніде не працюють, натомість вживають спритне і раніше уже потрапляли в поле зору правоохоронців.

Сторінки:
Нагору