КВІ
Субота
20
12:56

​На Житомирщині під час ліквідації пожежі виявлено тіло жінки, двоє її дітей травмовано

20 вересня о 00:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Кам’янка Ємільчинського району.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику полум’я вже охопило веранду та дах помешкання на площі 55 кв. м. Провівши розвідку всередині оселі, рятувальники виявили у дальній кімнаті на ліжку 58-річну господиню будинку без ознак життя. Крім того, її діти – син (1988 р.н.) внаслідок пожежі отримав опіки обличчя та обох рук, а донька (2002 р.н.) отруїлася продуктами горіння. Обох госпіталізовано до Ємільчинської центральної районної лікарні.


Силами бійців ДСНС о 00:45 пожежу локалізовано, а о 03:25 ліквідовано. Вогнеборці здійснили три підвози води з околиці села, що за 1,5 км від місця займання. Через легкозаймистість будівлі вогонь швидко розповсюджувався нею. Як наслідок, полум’ям знищено дім, однак рятувальники не допустили перекидання вогню на хлів, що знаходився у 3 м від осередку загоряння.


Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил експлуатації електропобутових приладів. Фахівці припускають, що загоряння почалось із веранди, де знаходилась увімкнена в розетку електрична духовка.

Вчора

Сторінки:
Нагору