БЕР
Вівторок
19
08:05

​На Житомирщині під час пожежі дитина отримала опіки

19 вересня о 04:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Тупальці Новоград-Волинського району. Про це рятувальників сповістила власниця оселі, прокинувшись вранці від їдкого запаху диму.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику було встановлено, що загоряння сталось у житловій кімнаті помешкання. Займання уже погасили господарі. Як з’ясувалось, у кімнаті в ліжку спав хлопчик 2019 року народження. Там був увімкнений електрообігрівач «жужик», який стояв упритул до ліжка. Електроприлад загорівся, внаслідок чого вогнем знищено 2 кв. м підлоги, пошкоджено диван та дитяче ліжко. Окрім того, полум’я дісталось і до дитини, яка отримала опіки рук та ніг різного ступеню тяжкості.


Каретою «швидкої», яка прибула разом з вогнеборцями, постраждалого відвезли до лікувального закладу. Малюка було госпіталізовано до травматологічного відділення Новоград-Волинської центральної районної лікарні. В подальшому дитину перевезли до Житомирського шпиталю.


Усі інші обставини надзвичайної події продовжують встановлювати фахівці.

Вчора

Сторінки:
Нагору