БЕР
П'ятниця
29
10:06

​На Житомирщині підозрюваного у крадіжках парубка поліція викрила у новому злодіянні

Із заявою про крадіжку з автомобіля до Коростишівського відділу поліції звернувся житель с. Більківців. У причетності до кримінального правопорушення правоохоронці обґрунтовано підозрюють 18-річного жителя району, який уже є підозрюваним у крадіжці з магазина. Триває досудове розслідування.

Заявник розповів, що працює таксистом. Днями він помітив, що із салону його автомобіля ВАЗ 2105 зникли планшет і близько тисячі гривень. Тож запідозрив їх викрадення.


Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (Крадіжка) ККУ. У ході першочергових заходів поліцейські викрили у вчиненні кримінального правопорушення 18-річного жителя с. Травневого.


– Молодик вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів. Зокрема, нещодавно до суду були направлені матеріали з обвинувальним висновком щодо вчинення ним крадіжок. А минулого тижня його було викрито у причетності до крадіжки із сільського магазина, - розповів начальник Коростишівського ВП ГУНП Дмитро Гаращенко.


Частину викраденого з автомобіля таксі у парубка вилучили. За чинним законодавством йому може загрожувати від 3 до 6 місяців арешту або обмеження чи позбавлення волі строком до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору