БЕР
Четвер
28
21:15

​На Житомирщині поліцейські охорони запобігли пожежі у дитсадку

Подія сталась у м. Малині 31 липня. Завдяки швидкій реакції поліцейських охорони, які за лічені хвилини прибули за адресою спрацювання сигналізації, вдалося запобігти пожежі. Викликані рятувальники знайшли джерело небезпеки і ліквідували займання в кухонному блоці дитсадку.

Тривожний сигнал надійшов на пульт централізованого спостереження близько 13.30 з приміщення одного з дитячих садочків міста. Уже за кілька хвилин на місце події прибули поліцейські охорони чергового наряду реагування Управління поліції охорони в області.


Під час обстеження території та приміщення дошкільного закладу правоохоронці не виявили слідів проникнення сторонніх. Натомість помітили дим з вентиляційної шахти поблизу приміщення кухні. Поліцейські негайно сповістили про це наряд рятувальників ДСНС та відповідальну особу дитсадочку.


Після ліквідації займання з’ясувалась і попередня причина – замикання холодильної камери в кухонному блоці. Унаслідок події ніхто не постраждав.


- Охоронна сигналізація може врятувати не лише від злодіїв, а й допомагає попередити розвиток непередбачуваних ситуацій, зокрема й пожежі, - прокоментував подію т.в.о. начальника Управління поліції охорони області Михайло Гальченко. – У даному випадку миттєве сповіщення і швидка реакція наших працівників запобігли розповсюдженню вогню по закладу, а відтак і тяжкості наслідків.

Сторінки:
Нагору