БЕР
П'ятниця
29
00:19

​На Житомирщині поліцейські переведені у посилений режим служби

З метою забезпечення належного реагування на повідомлення про події на території області, а також проведенням превентивних заходів для недопущення поширення вірусу COVID-19 поліція регіону з 14 березня перейшла у посилений варіант несення служби. Про це та інші актуальні заходи повідомив начальник Головного управління Нацполіції в області Сергій Крупєй під час наради з особовим складом.

Так, до складу створеного при Житомирській облдержадміністрації Оперативного штабу щодо запобігання розповсюдженню короновірусу ввійшли начальник Головного управління Нацполіції регіону та його заступники.


У цілодобовий режим роботи переведено Ситуаційний центр ГУНП. Проводяться рейди щодо дотримання встановлених обмежень функціонування розважальних закладів тощо.


Розроблено алгоритми дій поліцейських та взаємодії з іншими службами у разі ускладення ситуації. Також вживаються заходи для повного забезпечення поліцейських засобами індивідуального захисту.


- Робота правоохоронців спрямована на забезпечення правопорядку та безпеки громадян, - наголосив керівник ГУНП області.


Безпосередньо у м. Радомишлі поліцейські забезпечують охорону громадського порядку поблизу лікарні, де залишаються ті, хто спілкувався з хворою, та місць проживання рідних жінки.


Моніторинг руху транспорту на в’їзд-виїзд з міста проводиться у звичному режимі (без додаткових постів).


Ситуація на території області контрольована. Поліцейські звертаються до жителів Полісся з проханням зберігати спокій, не породжувати паніку, не поширювати недостовірну інформацію, користуватися лише її перевіреними джерелами та обов’язково дотримуватись загальноприйнятих правил гігієни.

Вчора

Сторінки:
Нагору