БЕР
Четвер
28
17:00

​На Житомирщині поліцейські розслідують ДТП, в якій травмувався мопедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 серпня близько 9:35 на перехресті вулиць у с. Заріччі Овруцької громади. Поліція проводить розслідування.

Попередньо, водій автомобіля «Опель», 49-річний житель м. Овруча, рухаючись вулицею, зіткнувся з мопедом під керуванням 46-річного місцевого жителя, який, здійснюючи поворот, не надав переваги в русі автомобілю.


У результаті ДТП водій двоколісного транспортного засобу отримав травми та був ушпиталений до травматологічного відділення Овруцької лікарні.


Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Шановні водії двоколісних транспортних засобів! Поліція закликає вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Дбайте про справність вашого двоколісника. Вирушаючи у дорогу, одягайте захисні шоломи та зробіть себе помітними у транспортному потоці за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!

Теги: ДТП

Сторінки:
Нагору