КВІ
П'ятниця
19
14:58

​На Житомирщині поліцейські викрили у крадіжках чотирьох чоловіків

У Житомирському районі правоохоронці встановили причетних до крадіжок з підприємства та фермерського господарства, а в обласному центрі оперативники розшукали підозрюваного у заволодінні чужим двоколісником. По всім фактам відкриті кримінальні провадження.

2 січня з фермерського господарства, розташованого на території Березівської громади, викрали продукції на суму близько півтори тисячі гривень. Як з’ясувалось, крадіжку вчинив працівник підприємства, 47-річний житомирянин.


3 січня до Житомирського районного управління поліції звернувся 30-річний житель обласного центру із повідомленням про крадіжку з під’їзду будинку велосипеда вартістю 6,5 тисяч гривень. У результаті проведених першочергових заходів поліцейські встановили причетність до події 18-річного місцевого жителя.


Цього ж дня до поліції надійшло повідомлення від 37-річного приватного підприємця. Чоловік повідомив, що з території гранітного цеху, розташованого у Черняхівській територіальній громаді, викрали гранітні вироби. Оперативники Житомирського РУП встановили, що до кримінального правопорушення причетні двоє місцевих жителів, віком 42 та 34 років.


За усіма фактами поліцейські розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України. За чинним законодавством таємне заволодіння майном карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом чи обмеженням волі на строк до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору