БЕР
П'ятниця
29
04:26

​На Житомирщині поліція розпочала розслідування ДТП, в якій загинув пасажир мотоцикла

Новоград-Волинська поліція розпочала розслідування ДТП, в якій загинув пасажир мотоцикла

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 квітня близько 11:30 у Новоград-Волинському районі. У результаті події загинув 34-річний чоловік. Відкрито кримінальне провадження.


За попередніми даними, водій мотоцикла «Lifan», 37-річний житель Городницької селищної територіальної громади, рухаючись у напрямку с. Перелісок, допустив виїзд транспортного засобу за межі проїжджої частини у кювет.


У результаті ДТП водій та 49-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та були ушпиталені до травматологічного відділення Новоград-Волинської лікарні. Ще один пасажир двоколісника, 34-річний місцевий житель, від отриманих травм загинув на місці пригоди.


Водія мотоцикла було освідувано на вживання алкоголю та відібрано зразки крові. За отриманими попередніми результатами, він перебував у стані алкогольного сп’яніння (2,04 проміле).


Нині поліція встановлює всі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

Вчора

Сторінки:
Нагору