БЕР
Четвер
28
15:32

​На Житомирщині поліція розслідує вбивство чоловіка, зв'язане тіло якого дістали з дна водойми

15 вересня водолази дістали з дна затопленого кар’єру на околиці Коростеня зв’язане тіло чоловіка. Труп пролежав у воді близько тижня. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Пресофіцерка Нацполіції області Ольга Номерчук розповіла, що анонімне повідомлення про наявність підозрілого пакунку на дні водойми надійшло до поліції кілька днів тому. Перевіряти його поїхали правоохоронці та працівники міської рятувальної станції.


За словами начальника Коростенського відділу поліції Дмитра Гаращенка, 15 вересня близько 13:20 водолази виявили та підняли на берег замотане у ряднину та зв’язане тіло чоловіка.


"Нині ми працюємо над встановленням його особи. За попереднім висновком фахівців, труп пролежав у воді близько тижня. На вигляд чоловікові 40-50 років, зріст 187 сантиметрів, волосся русяве, коротке".


Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". У рамках досудового розслідування призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті чоловіка.

Вчора

Сторінки:
Нагору