БЕР
П'ятниця
29
15:25

​На Житомирщині поліція розшукує матір немовляти, чиє тіло виявлено у малиннику. ФОТО

Про страшну знахідку неподалік власного будинку до поліції 22 березня повідомила жителька м. Олевська. Нині триває проведення необхідних експертиз стосовно живонародженості немовляти та причин його смерті. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція розшукує горе-породіллю.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Олевського відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що у домоволодінні, на території якого було виявлено тіло новонародженого хлопчика, проживає багатодітна родина. Господарка виявила страшну знахідку у поліетиленовому пакеті у кущах малини й сповістила про це поліцейських.


Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Тіло немовляти направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.


Водночас у рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини та розшукують горе-матір. Серед здійснюваних заходів – перевірка учнів шкіл та професійних училищ, жінок з кризових сімей, інших осіб, які перебувають на спецобліках. Відповідна робота ведеться й у медичних закладах, куди за допомогою могла звертатися породілля.


Тим часом правоохоронці звертаються до олевчан із проханням: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо вказаної ситуації або маєте відомості про особу розшукуваної матері, повідомте про те до Олевського відділення поліції або зателефонуйте за номером «102».

Сторінки:
Нагору