КВІ
Четвер
25
13:22

​На Житомирщині попрощалися із загиблим на Сході України морським піхотинцем Артуром Голубом

У Малині на Житомирщині попрощалися із загиблим на Сході України військовослужбовцем Окремого батальйону морської піхоти Артуром Голубом. Про це розповів кореспондент Суспільного Дмитро Поліщук, котрий перебував у Малині. За його словами, попрощатися прийшло більше 300 людей.

Побратим загиблого Євген зазначив, що Артур Голуб був дуже веселою людиною.


"Він завжди усміхався, про таких кажуть: "людина-щастя", – розповідає Євген. – Я його востаннє бачив напередодні від'їзду. Він сказав, що швидко повернеться, але так і не повернувся. Нам повідомили, що там відразу від вибуху снаряду загорілося мінне поле. Спочатку навіть не було зрозуміло, що там відбулося, а вже потім дізналися".


Сусід загиблого Анатолій Харченко згадує:


"Бувало таке, що я йшов ось тут через дорогу до сестри, а хлопці напідпитку до мене, то Артур завжди виходив мене захищати. Ніхто про нього нічого поганого не скаже, хороший був хлопець. Він мені тоді сказав: "Піду до війська, послужу за Україну".


27-річний Артур Голуб загинув 12 вересня під Новотроїцьким. У автомобіль, за кермом якого був Артур, влучила ворожа протитанкова керована ракета. У загиблого залишилися мати з батьком та дружина з дитиною.

Вчора

Сторінки:
Нагору