КВІ
П'ятниця
19
06:22

​На Житомирщині потрібні податкові ревізійні інспектори

5 вересня, у Житомирському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій на замовлення Головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області, яке добирає близько 20 претендентів на роботу податковими ревізійними інспекторами.

На зустріч з представниками управління прийшли 29 підопічних центру зайнятості, які мають бухгалтерську або економічну освіту. Безпосередньо під час спілкування з Ольгою Казанцевою, Інною Фальковською та Оленою Саєнко пошукачі роботи дізнавались вимоги установи до претендентів на посаду, умови праці і т.і.


Робота інспектора передбачає проведення перевірок юридичних і фізичних осіб-підприємців, відрядження по області та підвищену інтенсивність праці. Працівники, які виконуватимуть контрольні функції, мають добре знати чинне законодавство, бухгалтерський, статистичний, оперативний облік, володіти методикою і технікою контролю, щоб забезпечити найповніше виявлення порушень, недоліків чи зловживань.


За результатами ярмарку поки що троє з його учасників виявили бажання відвідати ймовірне місце роботи аби більш детально ознайомитись з обов’язками ревізійного інспектора й визначитись щодо перспектив працевлаштування.

Вчора

Сторінки:
Нагору