БЕР
Четвер
28
15:29

На Житомирщині працівник СТО викрав автомобіль та врізався на ньому в бетонну електроопору

​Увечері 3 березня до поліції надійшло повідомлення про ДТП на одній із вулиць Овруча. На місці події правоохоронці з’ясували, що автівка-учасниця пригоди – це ВАЗівка, здана власницею напередодні до СТО для ремонту. Розпочато досудове розслідування.

За словами майстра СТО, знайома залишила йому для ремонту свій автомобіль. Завершивши необхідні роботи, він залишив ВАЗівку поблизу гаража із ключами в замку запалювання та пішов у власних справах.


Однак через певний час транспортним засобом вирішив скористатись інший учасник ремонтних робіт. 36-річний чоловік вирушив на ній вулицями міста, проте, не впоравшись з керуванням, в’їхав у бетонну електроопору.


На місці дорожньо-транспортної пригоди працювали поліцейські Овруцького відділення, які й з’ясували, що за кермом транспортного засобу перебував сторонній. Відтак правоохоронці оглянули автівку, опитали свідків та направили водія до медичного закладу для освідування його стану.


Тепер йому загрожує не лише відповідальність за вчинення ДТП, а й покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом (ст. 289 КК України). Санкція статті передбачає до 5 років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору