БЕР
П'ятниця
29
02:23

​На Житомирщині працює майже 200 іноземців з 25 країн світу

За вісім місяців 2021 року Житомирський обласний центр зайнятості видав 102 дозволи на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, 41 з яких – повторно. Загалом, з урахуванням виданих дозволів у попередні роки, на сьогодні офіційно зайнятими в області є 191 представник іншої держави.

Дозволи видані роботодавцям Житомирської, Київської та Миколаївської областей на застосування праці іноземців з 25 країн світу. Найбільше дозволів отримали громадяни Індії, Польщі, Туреччини, Німеччини та Республіки Молдова.


Іноземці працюють здебільшого на керівних посадах або ж є фахівцями, яких не знайшлося серед жителів області. Це, приміром, командир повітряного судна, головний фізик, технологи та ін.


Основні сфери економічної діяльності, в яких зайняті іноземці на Житомирщині – агропромисловий комплекс (агрономи), швейне виробництво (технологи) та торгівля (керівники).


Для отримання дозволу роботодавці можуть звертатися до Житомирського ОЦЗ за адресою – м.Житомир, вулиця Київська, 83, сектор з питань застосування праці іноземців та осіб без громадянства (каб. 106). Телефон для довідок: 0(412) 36-05-23.

Вчора

Сторінки:
Нагору