БЕР
П'ятниця
29
11:23

​На Житомирщині припинено незаконну схему збуту тютюнової продукції

Коростенською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів).

У межах досудового розслідування прокурорами спільно із працівниками УСБУ в Житомирській області припинено протиправний збут контрафактної тютюнової продукції. Протиправну мережу організували декілька комерсантів із міста Івано-Франківська. Фальсифікат під виглядом відомих світових брендів та інших виробників реалізовувався з підробленими марками акцизного податку та без них, цигарки комерсанти надсилали замовникам через поштову мережу у міста Радомишль та Коростень.


Встановлюються всі обставини протиправної діяльності та причетні до неї особи, уточнюються збитки державі від несплати спільниками податків та нелегальної торгівлі підакцизною продукцією.


Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями зберігання та збуту продукції виявлено та з незаконного обігу вилучено понад 10 тисяч пачок фальсифікованих тютюнових виробів, чорнові записи, а також здобуті незаконним промислом грошові кошти в сумі понад 77 тисяч доларів США.

Вчора

Сторінки:
Нагору