БЕР
Четвер
28
23:34

​На Житомирщині прокуратура спільно з правоохоронцями викрили на одержанні неправомірної вигоди 10 тис. грн капітана поліції

У суботу, 17 жовтня, за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури, Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованому у місті Хмельницькому, спільно з УСБУ в області викрито під час одержання неправомірної вигоди слідчого одного з територіальних віділень поліції області.

Правоохоронцями задокументовано факт одержання капітаном поліції першої частини неправомірної вигоди на суму 10 тис. грн від місцевого мешканця, яка відбулася на автодорозі, у салоні автомобіля. Взагалі слідчий за сприяння в уникненні від кримінальної відповідальності (скоєння умисного вбивства, ч.1 ст. 115 КК України) вимагав від громадянина 20 тис. грн.

Неправомірну вигоду вилучено, особу затримано у порядку ст. 208 КПК України.


Наразі вирішуються питання щодо повідомлення капітану поліції про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України, відсторонення від посади та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводить Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташованому у місті Хмельницькому.


Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Сторінки:
Нагору