БЕР
Четвер
28
19:25

​На Житомирщині рятувальники витягли з-під криги рибалку, але він не вижив

Рятувальники намагалися врятували рибалку з водосховища, що в смт Корнин Попільнянського району. Відстань до місця події складала біля 30 км.

З’ясувалося, що 44-річний чоловік знаходився у воді на відстані біля 20 м від берега. Місцеві жителі не могли допомогти потопаючому, так як крига було занадто тонкою, а човна поблизу не було. Сам же рибалка, пересуваючись по примерзлій водоймі, використовував лижі.


П’ять хвилин знадобилося рятувальникам аби дістатися на надувному човні до чоловіка, витягнути його з води та доправити до берега. Весь час до прибуття бійців ДСНС та під час проведення аварійно-рятувальних робіт рибалка був при свідомості.


Вже на березі фельдшер, який приїхав разом із рятувальниками, надав чоловікові першу медичну допомогу. Через чагарники та погану дорогу автомобіль медиків не зміг під’їхати до самого берега, він зупинився на відстані біля 500 м від водосховища. Тому рятувальники доправили його до карети лікарів своїм спецавтомобілем.


На жаль, врятувати життя людині не вдалося. Попередньо чоловік помер від значного переохолодження тіла, знаходячись вже в швидкій.

Сторінки:
Нагору