БЕР
Четвер
28
22:06

​На Житомирщині рекомендують на Великдень жителям області залишатися вдома

Про це йшлося 3 квітня, під час селекторної наради голови ОДА Віталія Бунечка з головами райдержадміністрацій та об’єднаних територіальних громад Житомирської області.

Так, великодні паски будуть освячувати прямо на хлібозаводах та у пекарнях. Тож у продаж вони надійдуть вже освячені. До богослужінь кожен житель області зможе приєднатися в режимі онлайн


Віталій Бунечко закликав керівників районів та громад сприяти освяченню пасок у пекарнях, щоб люди мали змогу придбати вже освячені. Також повідомив про те, що три телеканали області будуть в прямому ефірі транслювати служби у храмах.


«Прошу всіх дотримуватися умов карантину. Адже на великодні свята очікується імовірне підвищення захворюваності на коронавірус. Тому закликаю жителів області, залишатися вдома, приєднуватися до святкових богослужінь у форматі онлайн. Паски продаватимуть вже освячені», – наголошує голова ОДА Віталій Бунечко.


Освячувати великодні паски на місцях їх виробництва будуть представники Ради християнських церков області.


Також голова ОДА рекомендує на місцях не проводити поминальні дні та обмежити відвідування кладовищ. Прийти на місця поховань рідних та близьких кожен зможе, коли стабілізується епідемічна ситуація в області.

Сторінки:
Нагору