БЕР
Четвер
28
12:50

​На Житомирщині розпочали кримінальне провадження за фактом підробки лісгоспом документів на перевезення колод дубу

Коростенська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом службового підроблення, а саме, внесення службовою особою лісгоспу до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей (ч.1 ст. 366 КК України). Наразі справу передано до Олевського відділення поліції для досудового розслідування.

Кримінальне правопорушення виявлено 21.07.2020 під час перевірки правоохоронцями документів на лісопродукцію, яку перевозив місцевий житель на вантажному автомобілі марки КРАЗ.


Зокрема, коли інспектори поліції зупинили навантажений колодами дубу (29 сортиментів) автомобіль та запитали у водія відповідні документи на право перевезення, він надав видану місцевим лісовим господарством товарно-транспортну накладну та інші документи, до яких внесені неправдиві відомості щодо сорту лісоматеріалів породи дуб.


Вилучений автомобіль із навантаженою лісопродукцією та товарно-транспортні документи визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.


Наразі процесуальним прокурором погоджено клопотання про накладення арешту на вилучену лісопродукцію і документи, яке скеровано на розгляд до Олевського районного суду.


За процесуального керівництва Коростенської місцевої прокуратури триває досудове розслідування, встановлюються обставини скоєного злочину, причетність до нього інших осіб та завдана державним інтересам шкода.

Вчора

Сторінки:
Нагору