БЕР
Четвер
28
13:51

​На Житомирщині розпочали кримінальне провадження за фактом вбивства 7 мешканців Києва

У п’ятницю, 22 травня 2020 року, за процесуального керівництва прокуратури Житомирської області, СУ ГУНП в області розпочато кримінальне провадження за фактом смертельного поранення семи чоловік, що сталося у Попільнянському районі (ч.2 ст. 115 КК України).

Трагічна подія сталася сьогодні, 22 травня, близько першої години ночі, неподалік водойми, що у селі Новоселиця Попільнянського району.


Між власником ставу, місцевим жителем, 1962 року народження, і групою приїжджих осіб виник конфлікт, під час якого власник водойми із мисливської рушниці смертельно поранив 7 чоловік. За попередньою інформацією, серед них – колишні учасники АТО та волонтери, також є жителі міста Києва.


На місце події виїжджали прокурор Житомирської області Олег Василів, заступник прокурора області Віталій Мякішев та керівництво Коростишівської місцевої прокуратури, а також керівництво ГУ Нацполіції в області.


Наразі мисливську рушницю вилучено, власника водойми затримано у порядку ст. 208 КПК. На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи, встановлюються причини конфлікту та обставини скоєння кримінального правопорушення.

Вчора

Сторінки:
Нагору