БЕР
Вівторок
19
10:47

​На Житомирщині розслідують ДТП з трьома травмованими

Коростенська поліція розслідує ДТП з трьома травмованими

Дорожньо-транспортна пригода сталася 15 жовтня близько 13 години на 140 км автодороги Київ-Ковель поблизу с. Новаків Коростенського району. У результаті ДТП травми отримали чоловік та двоє хлопців, віком 6 та 15 років.


Попередньо, водій автомобіля «ЗАЗ», 27-річний житель Коростенського району, здійснюючи виїзд з другорядної дороги на трасу Київ-Ковель, допустив зіткнення з автомобілем «Опель Астра» під керуванням 26-річного жителя м. Києва, який рухався у напрямку м. Ковеля.


Унаслідок ДТП травми отримали водій «ЗАЗа» та двоє його пасажирів, віком 6 та 15 років, жителі Коростенського району. Їх ушпиталили до місцевої лікарні.


Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Теги: ДТП

Вчора

Сторінки:
Нагору