КВІ
Субота
20
07:24

​На Житомирщині розслідують незаконну порубку лісу

У причетності до вирубки дерев і облаштуванні в своєму обійсті незаконної пилорами правоохоронці обґрунтовано підозрюють жителя одного із сіл району. Досудове розслідування триває.

Днями до Андрушівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що хтось вирубує дерева між селами уздовж дороги. Загалом зафіксовано незаконну порубку 11 дерев вільхи та ясеня. У результаті проведених перевірок правоохоронці з’ясували, що до такої діяльності може бути причетний житель с. Івниці.


За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) КК України. У ході слідчих дій деревина була виявлена на території домогосподарства чоловіка, де господар облаштував та устаткував місце для її обробки.


2 квітня за ухвалою суду про накладення арешту на незаконну деревину правоохоронці провели необхідні слідчі дії, у результаті яких вилучили лісоматеріали та сировину. Усі заходи проводились під процесуальним керівництвом Бердичівської місцевої прокуратури.


Досудове розслідування триває. За чинним законодавством за незаконну порубку лісу передбачено покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору