БЕР
П'ятниця
29
08:08

​На Житомирщині «соціальна працівниця» викрала у подружжя пенсіонерів скарбничку з 20 тис грн

Чуднівські поліцейські встановлюють жінку, причетну до крадіжки з оселі пенсіонерів

12 лютого у м. Чуднові жінка, яка назвалася соціальною працівницею, викрала гроші у літніх господарів. Потерпілі одразу ж повідомили про подію до відділу поліції №5 Житомирського районного управління. Нині правоохоронці встановлюють особу незнайомки та застерігають інших від таких «гостей».


95-річна жителька міста розповіла поліцейським, що стороння жінка зайшла до її помешкання, назвавшись працівником соціальної служби. У цей момент в оселі був тільки її чоловік. Гостя розповіла йому про спеціальні пропозиції для пенсіонерів та запропонувала придбати комплект постільної білизни за 100 гривень. Чоловік погодився та сплатив необхідну суму грошей. Також жінка запропонувала, щоб і господиня особисто скористалася такою вигідною пропозицією. Тож пенсіонер вийшов з будинку, щоб покликати дружину, а коли повернувся, соціальної працівниці вже не було. Також після цього візиту подружжя не знайшли у домашній скарбничці 20 тисяч гривень заощаджень.


Нині в рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські встановлюють особу «добродійки». Її прикмети: на вигляд близько 45-50 років, середнього зросту.


Була одягнена в куртку чорного кольору, чорні штани та шапку білого кольору з чорними смужками.

Теги: Чуднів

Вчора

Сторінки:
Нагору