КВІ
Четвер
18
23:07

​На Житомирщині сталася страшна аварія, яка забрала життя 4 людей. ФОТО

9 березня о 04:22 любарські рятувальники залучалися до ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди за участю двох легковиків «Део Ланос» та «БМВ-523», що сталася на трасі Житомир – Чернівці в смт Любар.

По прибуттю з’ясувалося, що внаслідок ДТП чотири людини загинуло та одну травмовано. Бійці ДСНС провели аварійно-рятувальні роботи по деблокування загиблого водія 1994 р. н та травмованого пасажира 1996 р. н з пошкодженої іномарки. Останнього передали до рук медиків, які госпіталізували потерпілого до медичного закладу.


Також за допомогою троса та пожежного автомобіля рятувальники припідняли іншу автівку та дістали з-під нею загиблу жінку, вік якої наразі встановлюється. Водій даного транспортного засобу 1976 р. н знаходився поруч з автомобілем без ознак життя.

До того ж, стало відомо, що до приїзду рятувальників з місця пригоди медики госпіталізували дівчинку віком біля 1-го року, але, на жаль, в реанімаційному відділенні лікарні дитина померла.


О 05:42 чергове відділення рятувальників у складі 4 чоловік особового складу повернулося у розташування частини. Наразі остаточні обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються правоохоронними органами.

Вчора

Сторінки:
Нагору