КВІ
Середа
24
18:29

​На Житомирщині судитимуть депутата обласної ради

5 лютого Житомирська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху водієм – керівником приватного підприємства, депутатом обласної ради, який спричинив смертельну ДТП.

Про це Житомир Ньюс повідомили в прокуратурі Житомирської області. Так, дорожньо-транспортна подія сталася у листопаді 2018 року, на 9 кілометрі автодороги Житомир – Чернівці, що проходить через село Тетерівку Житомирського району.


38-річний житомирянин, директор приватного підприємства, депутат обласної ради, рухаючись на власному автомобілі в напрямку Чуднова, близько 19 години 30 хвилин, на неосвітленій ділянці дороги, в умовах недостатньої видимості, порушив правила дорожнього руху, перевищивши дозволену у населених пунктах максимальну швидкість (50 кілометрів за годину) та збив пішохода, місцеву жительку, яка переходила дорогу.


Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження, від яких загинула на місці події.


З метою об'єктивного з'ясування обставин ДТП, було призначено низку судових експертиз у різних експертних центрах. Тривале очікування висновків позначилося на строках досудового розслідування.


Справу скеровано до Житомирського районного суду.

Вчора

Сторінки:
Нагору