БЕР
Четвер
28
18:32

​На Житомирщині триває поетичний марафон до 150-річчя з Дня народження Лесі Українки

25 лютого на загальнодержавному рівні Україна відзначатиме 150 років від дня народження нашої славетної землячки – письменниці, перекладачки, фольклористки, культурної діячки Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач).

Мета заходу – вшанувати пам’ять великої українки та популяризувати творчість видатної письменниці, розкривши її багатогранність та самобутність.


Участь у поетичному марафоні беруть учнівська та студентська молодь, вчителі, діячі культури та інших сфер діяльності – шанувальники безсмертного таланту Лесі Українки.


Поетичні рядки талановитої письменниці об’єднують людей різного віку, статі, професій, які декламують їх різними мовами, за допомогою слова та невербально. У своїх творах вона зображує материнську любов та ласку.


Долучитися до марафону може кожен, надіславши заявку на електронну пошту Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації obl_info@ukr.net (зазначивши свої контактні дані).


Продовжує поетичний марафон із читання віршів Лесі Українки учень загальноосвітньої школи № 28 міста Житомир Даніїл Морозюк з Віршем “Мамо, іде вже зима“. Дивіться у ВІДЕО нижче.


Нагадаємо, що до марафону із читання віршів Лесі Українки вже долучилися учні загальноосвітньої школи № 28 міста Житомир Валерія Шарова, Кіріл Шефлер, Марія Воєвода, а також Каріна Баранська та Дарина Сич.

Сторінки:
Нагору