КВІ
П'ятниця
19
23:56

​На Житомирщині тривають пошуки жителя Радомишльської громади Станіслава Соловйова

Поліцейські разом з рідними та лісівниками розшукують 68-річного жителя смт Городка Радомишльської громади Станіслава Валентиновича Соловйова. Чоловік 8 січня вийшов з дому, близько 15 години, і до цього часу не повернувся.

Про зникнення чоловіка до поліції повідомила дружина. За її словами, 68-річний пенсіонер вийшов з дому по обіді 8 січня. А коли до пізнього вечора не повернувся, жінка звернулась за допомогою поліції. Чоловік може бути дезорієнтованим у просторі, не пам’ятати відомостей про себе.



– Упродовж дня 9 січня спільний загін поліцейських, військовослужбовців ЗСУ в/ч смт Городка, лісівників і активу громади відпрацьовували лісовий масив у напрямках навколишніх сіл – Хомівки, Кримка, Білки, Білої Криниці. Наразі пошуки чоловіка тривають в довколишніх лісах, у населених пунктах Радомишльської громади й у селах Київщини, що межують з ними, - розповів начальник Радомишльського відділення поліції Олександр Кириченко.


Прикмети Станіслава Соловйова: середнього зросту, середньої тілобудови, волосся сиве (коротке), в області грудей шрам після операції.



Був одягнений: у чорну дублянку, шкіряну шапку, чорні спортивні штани, чоботи чорні типу «Аляска» з білими смугами.


Шановні громадяни, якщо маєте будь-яку інформацію щодо можливого місця перебування зниклого, повідомте до поліції або на спецлінію «102».

Сторінки:
Нагору