БЕР
Четвер
28
10:19

​На Житомирщині троє випускників склали ЗНО на 200 балів

Троє учасників ЗНО із Житомирської області пройшли тестування з максимальною оцінкою 200 балів, за підсумками основної сесії із таких предметів, як фізика, хімія та англійська мова.

Про це Суспільному розповіла представниця Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Марцева. За її словами, це двоє випускників із Житомира та один випускник Коростишівської школи №1.


Зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови на 200 балів склала випускниця житомирського ліцею №25 Анна Українець. Дівчина каже, що спершу не повірила в те, що отримала найвищий бал.


"Спершу подумала, що треба перевірити, оновити сторінку, де була оцінка і трохи почекати. Я оновила, але там усе одно лишилася цифра 200. Потім, звісно, була радість і крики. Я побігла до мами і ми раділи", – розповіла Анна Українець.


Ще однією абітурієнткою, яка склала іспит з англійської мови на 200 балів, стала випускниця Житомирського міського ліцею №1 Анастасія Чеверда. Дівчина розповіла кореспондентам Суспільного, що безпосередньо перед початком ЗНО майже не готувалася до тестування, тому що дуже хвилювалася.


"Було дуже тяжко, тому що це в мене було перше ЗНО за списком, – говорить Анастасія Чеверда. – Я надзвичайно хвилювалася, не могла зібратися з думками. Якось мені пощастило, мабуть, ще й. Везіння грає тут немалу роль, тому що відкриту частину перевіряють люди, і ти ніколи не знаєш, що сподобається певній людині".


Вчитель Анастасії Геннадій Фурман каже, що результат його учениці був закономірним.


"Ніякої таємниці тут немає, це звичайна щоденна праця. Просто потрібна мотивація і щодня щось робити. Як то кажуть, якщо ти щось робиш, то можеш програти, але, якщо нічого не робиш – ти вже програв, а Настя щодня працювала", – розповів Геннадій Фурман.


Випускник Коростишівської школи №1 Філіп Демченко, який склав ЗНО з фізики на 200 балів, каже, що готувався до тестування близько трьох років.


"Для мене це було доволі очікувано. Я готувався доволі довго – близько трьох років. Готувався в школі, в нас тут є хороша вчителька, яка навчала нас фізики. І додатково готувався в Інтернеті", – розповів Філіп Демченко.


Вчителька фізики Наталія Сахневич говорить, що її учень завжди приділяв фізиці особливу увагу.


"Це самородок нашої школи. Таких дітей у нас давно не було, які б настільки цікавилися тим предметом, який вони здають. Звичайно, це було очікувано, тому що Філіп показував, що хоче і може цього досягти", – розповіла у коментарі Суспільному вчителька фізики Наталія Сахневич.

Вчора

Сторінки:
Нагору