БЕР
Четвер
28
22:44

На Житомирщині у 2022 році в області виконуватимуться роботи на 17 об’єктах соціальної сфери

​У рамках ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським програми «Велике будівництво» у 2022 році в Житомирській області передбачено будівництво, реконструкція та капітальний ремонт 17 об’єктів соціальної сфери, серед яких 5 дитячих садків, 5 шкіл, 6 спортивних об’єктів та 1 лікарня. Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА.

Із 17 об’єктів – 3 є перехідними з 2021 року відповідно до календарного графіку виконання робіт:

реконструкція лікувального корпусу в обласному протитуберкульозному диспансері Житомирської обласної ради під інфекційне відділення у смт Гуйві; капітальний ремонт плавального басейну у м. Бердичеві;

реконструкція майнового комплексу стадіону «Колос» у м. Овручі.


Реалізація 14 нових проєктів тільки розпочнеться.


На сьогодні підрядні договори укладено по 8 новим проєктам. По іншим об’єктам державні закупівлі тривають.


Усі об’єкти мають бути завершені до кінця 2022 року.


Завдяки реалізації даних проєктів в обласні відкриється 5 нових дитячих садків на 447 місць та 1 школа на 144 місця.


За стандартами нового освітнього простору буде відремонтовано 4 школи проєктною потужністю 3125 уч. місць, збудовано 1 стадіон та 1 спортивний майданчик, реконструйовано 3 спортивних комплекси, відремонтовано 1 басейн, створено нове дитяче інфекційне відділення на 50 ліжкомісць.


Нагадаємо, що цьогоріч у рамках президентської програми «Велике будівництво» на Житомирщині також розбудовується дорожня інфраструктура. Зокрема розпочато капітальний ремонт вулиці Київська у Житомирі.

Сторінки:
Нагору