КВІ
П'ятниця
19
02:50

​На Житомирщині у ДТП потрапила компанія молодих людей - загинули троє. ВІДЕО

ДТП сталася вночі 22 березня у Коростишеві. Водій легковика "Volkswagen" із пасажирами на значній швидкості зачепив попутній "Chevrolet" і некерована автівка влетіла під вантажівку, припарковану на узбіччі. Унаслідок події загинули троє молодих людей, один із пасажирів з травмами у лікарні.

Про відомі на ранок обставини на брифінгу для ЗМІ розповів начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник. За його словами, напередодні аварії компанія випивала поблизу автозаправки, опісля вже пізно вночі молоді люди вирішили покататись. На високій швидкості під час обгону 21-річний водій не впорався з керуванням – автівку відкинуло у відбійник, а потім у припарковану на узбіччі фуру.


Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій "Volkswagen" та двоє його пасажирів, 21-річний чоловік та 16-річна дівчина, усі жителі Коростишева, від отриманих травм загинули на місці пригоди. Третього 21-річного пасажира цієї ж автівки з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.


"У травмованого чоловіка за результатами медичного обстеження зафіксували стан алкогольного сп’яніння у 1,99 проміле. Визначення стану, в якому перебували загиблі пасажири і водій "Volkswagen", наразі триває, – зазначив Юрій Олійник. – Інші учасники ДТП, водій і пасажир "Chevrolet" та керманич вантажівки, попередньо, не постраждали. Їх автомобілі отримали механічні пошкодження".


Усі обставини та причини, які призвели до трагічної ДТП, поліцейські встановлюють у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України

Вчора

Сторінки:
Нагору