КВІ
Четвер
25
18:11

​На Житомирщині у суперечці через ревнощі отримала опіки 40 % тіла багатодітна мати

8 жовтня у селі Селець Черняхівського району, під час конфлікту між чоловіком і дружиною на ґрунті ревнощів, спалахнув одяг на жінці і сталася пожежа у будинку. Четверо дітей подружжя і чоловік не постраждали, а жінку госпіталізували до лікарні з опіками близько 40 % тіла.

За словами т.в.о. начальника Черняхівського відділення поліції Андрія Корчевського, пізнього вечора між громадянським подружжям виникла суперечка через ревнощі. Їй передувала спільна вечеря з вживанням алкоголю:


"У розпалі емоцій чоловік заніс у хату каністру з бензином, а жінка умисно вилила частину рідини на себе і на підлогу. Коли конфлікт почав згасати, в руках чоловіка опинилась запальничка. Він ніби механічно клацнув нею і від концентрації парів горючої суміші вогонь спалахнув миттєво – спочатку одяг на жінці, а потім і пролитий довкола бензин – у будинку спалахнула пожежа".


Андрій Корчевський розповів, що чоловік спочатку стягнув палаючий одяг з дружини, а потім кинувся виносити з хати менших дітей, старші вибрались самостійно. У подружжя їх четверо віком від 7 до 14 років. Нині вони перебувають у родичів.


Жінку з опіками близько 40 % тіла госпіталізували до обласної лікарні. Відкрито кримінальне провадження за статтею 128 "Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України.

Сторінки:
Нагору