БЕР
П'ятниця
29
14:53

​На Житомирщині у «відеоблогера» поліція вилучила 2,3 кг наркосировини

Відеозапис провокативного характеру житель Радомишльського району розмістив у коментарях під однією з публікацій у соцмережі. У ході перевірки поліцейські встановили його особу та вилучили з домоволодіння нарковмісні запаси. Триває досудове розслідування.

В одній із соціальних мереж правоохоронці виявили відеозапис у коментарях під публікацією. На ньому чоловік назвався жителем Радомишльського району Житомирської області і продемонстрував, як вживає нібито нарковмісні рослини.


– Ми перевірили наявну загальнодоступну інформацію і з’ясували, що дійсно «коментатор» проживає в одному із сіл нашого району. Йому 29 років. 20 вересня наші працівники провели у його домоволодінні санкціонований обшук. Із застосуванням службового собаки на горищі будинку знайшли мішок із рослинними запасами, зовні схожими на коноплю, - розповів начальник Радомишльського відділення поліції Дмитро Нікурадзе.


Загалом із домоволодіння чоловіка поліцейські вилучили близько 2,3 кг нарковмісної сировини.


Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Слідчі підготували клопотання до суду про направлення вилученого на експертне дослідження. У рамках кримінального провадження правоохоронці з’ясовують усі обставини.


За чинним законодавством незаконне зберігання наркотичної сировини може обернутися чоловікові штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Сторінки:
Нагору