БЕР
П'ятниця
29
12:31

​На Житомирщині упродовж доби на пожежах виявили двох загиблих

4 грудня вночі сталася пожежа у приватному дерев'яному житловому будинку у селі Моделів Житомирського району – загинув власник оселі. А у Коростені на місці пожежі знайшли тіло жінки без ознак життя. Про це повідомляє на своєму сайті Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області. Про пожежу у селі Моделів рятувальників сповістили сусіди. Вони також повідомили, що всередині будинку, ймовірно, знаходиться господар оселі.

На момент прибуття фахівців ДСНС вогонь повністю охопив житловий будинок та господарчу будівлю. На допомогу залучили місцеву пожежну охорону села Потіївка. У ході ліквідації пожежі в одній із кімнат рятувальники виявили тіло власника оселі без ознак життя.


За попередньою інформацією, займання сталося через порушення правил монтажу нагрівальної печі. 4 грудня сталася пожежа і у місті Коростень. На місці пожежі в помешканні рятувальники виявили тіло жінки.


На сторінці "Рятувальники Коростенщини" у Facebook повідомили, що пожежа сталася у мікрорайоні Фрунзе в житловому будинку на чотирьох господарів. В одній із квартир виявили тіло жінки, а в самій квартирі – ознаки загорання та задимлення.


"У ході обстеження місця події встановили факт загорання електричного тепловентилятора, який був під'єднаний до електромережі, після чого вогонь перекинувся на пральну машину, на якій він був розміщений. Загорання ліквідувалося шляхом самовигорання і не поширилося по інших кімнатах квартири. Ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі", – йдеться у повідомленні.


Усі обставини надзвичайних подій наразі встановлюють фахівці.


70 людей, з яких двоє дітей, загинули внаслідок пожеж від початку 2021 року на Житомирщині. Це на 11 загиблих більше, ніж торік за цей період. Про це Суспільному розповіла пресофіцерка Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Ірина Романюк.


За її словами, з початком опалювального сезону почастішали пожежі через порушення правил монтажу та експлуатації приладів пічного опалення та опалювальних пристроїв.

Вчора

Сторінки:
Нагору