КВІ
П'ятниця
19
16:23

​На Житомирщині в церкві пограбували прихожанку

Баранівські поліцейські розшукали церковну злодійку. До поліції звернулась прихожанка місцевої церкви із повідомленням про крадіжку її сумки з речами під час богослужіння. Правоохоронці встановили причетну до правопорушення та вилучили майно заявниці. Нині триває досудове розслідування.

16 серпня до Баранівського відділення поліції звернулась 64-річна місцева жителька із повідомленням про крадіжку. За словами жінки, неприємність сталася вранці, коли вона перебувала в церкві. Саме тоді зникла її сумка з мобільним телефоном та грошима.


Поліцейські розпочали низку першочергових заходів та з’ясували, що до вчинення правопорушення може бути причетна 30-річна жителька Романівщини. Жінку розшукали, вона визнала свою провину та розповіла, що чужу річ викрала під час богослужіння, скориставшись неуважністю власниці. По дорозі з церкви одразу вимкнула чужий мобільний телефон та забрала собі, також вийняла з гаманця 300 гривень. Зрештою сумку та гаманець викинула за паркан, повз який проходила.


Поліцейські вилучили викрадений телефону та частину грошей.


Нині триває досудове розслідування за ст. 185 (Крадіжка) КК України. За такі протиправні дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору