КВІ
Четвер
18
23:24

​На Житомирщині в ДТП травмовано двоє дітей

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 червня близько 10:15 в м. Андрушівці. У результаті зіткнення автомобілів до місцевої лікарні з травмами потрапили двоє школярів та жінка. Поліцейські розпочали досудове розслідування.

Попередньо, водій автомобіля «Mercedes С-220», 37-річний житель районного центру, рухаючись вулицею м. Андрушівки, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «ГАЗ Волга» під керуванням 31-річного жителя Андрушівського району.


У результаті ДТП травми отримали пасажири автомобіля «Волга»: 51-річна жінка та двоє хлопчиків віком 8 та 9 років. Їх ушпиталили до травматологічного відділення Андрушівської лікарні.


Водіям та іншим пасажирам було надано медичну допомогу без ушпиталення. Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події.


Водночас правоохоронці закликають водіїв суворо дотримуватись Правил дорожнього руху. Зокрема, обирати безпечну швидкість та дистанцію під час руху, враховувати погодні умови та стан дорожнього полотна.

Вчора

Сторінки:
Нагору