КВІ
Четвер
25
22:04

На Житомирщині в фатальній ДТП загинули двоє людей

​Поліція розслідує ДТП у Малині, внаслідок якої загинули двоє людей. Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 жовтня близько 17:40 у районному центрі. Унаслідок отриманих травм на місці події загинув місцевий житель, а його дружина за кілька годин померла у лікарні.

Попередньо, водій мотоцикла «Yamaha», 35-річний житель райцентру, рухаючись вулицею міста, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з автомобілем «Peugeot Partner» під керуванням 25-річного місцевого жителя.


У результаті ДТП водій мотоцикла загинув на місці події. Пасажирку двоколісного транспортного засобу, 24-річну малинчанку, з травмами ушпиталили до реанімаційного відділення місцевої лікарні. На жаль, за кілька годин вона померла.


Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Призначено низку експертиз, транспортні засоби поліцейські вилучили. Триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Сторінки:
Нагору