КВІ
П'ятниця
26
00:38

​На Житомирщині в одному з райцентрів невідомі зламали банкомат і викрали гроші

Вночі 3 лютого в Чуднові невідомі зламали банкомат і викрали з нього гроші. У поліції кажуть, що відкрили кримінальне провадження і наразі проводять слідчі дії. Інформацію про те, що в Чуднові 3 лютого зламали банкомат, опублікували у приватній групі "Підслухано Чуднів" в мережі Facebook.

4 лютого кореспондентка Суспільного Людмила Семенюк побувала на вулиці Житомирській, де, власне, і сталася подія. Приміщення на вулиці Житомирській, де розташований банкомат


За словами Людмили Семенюк, банкомат був зламаний зсередини – із зовнішнього боку явних ушкоджень не спостерігалося. У Чуднівському відділені банку ситуацію поки що не коментують – чекають з'ясування правоохоронцями остаточних обставин події.


Дірка, яку ймовірно вирізали зловмисники, щоб проникнути всередину приміщення


В телефонному коментарі Суспільному речниця Нацполіції області Алла Ващенко розповіла, що поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські встановлюють усіх осіб, причетних до скоєння злочину.


"Більше інформації надати не можемо. Ми її не розголошуємо в інтересах слідства. Над справою працюють розшуківці. Коли це стане можливим, ми розповімо подробиці", – каже Алла Ващенко.

Вчора

Сторінки:
Нагору