КВІ
Вівторок
23
20:55

​На Житомирщині в річці втопився невідомий чоловік

Чергова трагедія на воді трапилася 15 червня, в м. Новоград – Волинський. У річці Смолка втопився невідомий чоловік, 50-55 років. Відділенням 10 ДПРЧ проводились аварійні роботи по вилученню потопельника з води. Наразі всі обставини надзвичайної події встановлюються.

Аби не допустити подібних трагічних випадків, управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації вкотре звертається до жителів Житомирщини з проханням дотримуватися правил безпеки при перебуванні на водоймах, а саме: купатися у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Ні в якому разі не вживати спиртних напоїв. Не залишати дітей без нагляду дорослих.


Вкрай небезпечно купатися у незнайомих місцях, де не обстежене, не очищене від каміння, скла або ж сторонніх предметів дно. Не слід плавати наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах.


Після тривалого перебування на сонці не варто пірнати у воду з розбігу, бо різка зміна температури може призвести до судоми кінцівок. Особливе прохання до молоді - не потрібно хизуватися перед друзями, показувати свою неординарність. Саме така поведінка приводить до сумного фіналу.


Пам'ятайте! Лише суворе додержання правил безпеки та особиста обережність допоможуть уникнути лиха!

Вчора

Сторінки:
Нагору